Hledání

Přihlášení

Home arrow Fórum
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 13:57 Ufff, no ja si rikal, ze to zni silene, ale po precteni vety :
"- k seskokům volným pádem do 60 sec v rámci výcvikové osnovy, pod přímým dohledem instruktora"

jsem si primy dohled nedokazal vysvetlit jinak, nez ze porad musim skakat s instruktorem... He he ono 200 skoku si instruktorem asi leze hodne do penezenky

Uz se moc se zenou tesime, letos to asi uz nestihneme, ale pristi rok hned jak se zacne skakat jdeme do toho! Z tandemoveho seskoku jsme oba uplne mimo, nemluvime uz o nicem jinem nez kdy si zase skocime...
  | | Správce zakázal anonymní příspěvky.
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 14:15 Ricmond napsal:
Z tandemoveho seskoku jsme oba uplne mimo, nemluvime uz o nicem jinem nez kdy si zase skocime...
Hmm, jak mi to zní povědomě
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 20:13 Ricmond napsal:
Z tandemoveho seskoku jsme oba uplne mimo, nemluvime uz o nicem jinem nez kdy si zase skocime...

Nooooo, nejste v tom sami Tak bacha at si nenatlucete, az vrazite do sloupu, zatimco budete cucet na oblohu
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 21:10 Chci se zeptat, když budu dělat AFF, tak pak musím ještě doskákat pár seskoků na A, ale když budu dělat normální výcvik tak naskáču 35 seskoků a můžu rovnou dělat zkoušky na A, takže mě základní výcvik vyjde levněji, je to tak? A ještě se chci zeptat jak má vypadat to potvrzení od praktického lékaře, je na to někde ke stažení nějakej formulář co potvrdí, nebo jen na kus papíru s razítkem napíše schopen paravýcviku ?
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 21:10 Chci se zeptat, když budu dělat AFF, tak pak musím ještě doskákat pár seskoků na A, ale když budu dělat normální výcvik tak naskáču 35 seskoků a můžu rovnou dělat zkoušky na A, takže mě základní výcvik vyjde levněji, je to tak? A ještě se chci zeptat jak má vypadat to potvrzení od praktického lékaře, je na to někde ke stažení nějakej formulář co potvrdí, nebo jen na kus papíru s razítkem napíše schopen paravýcviku ?
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 21:36 Takhle: pro ktg. A potřebuješ min. počet seskoků 25, z toho min. 5 min volného pádu. A je jedno, jestli jsi toho dosáhl základním výcvikem nebo AFF.
K otázce, co vyjde levněji: těžko říct. ZV nebo AFF- všechno má něco do sebe- někoho víc bude bavit prokousávat se stabilizacemi na volný, někdo si zvolí cestu rovnou ze 4000m s tím,že se nechce hned od začátku učit chyby a hned chce skákat z výšek.
Z osobní zkušenosti musím říct, že AFF mě naučilo hodně a i když ta cena, za relativní malý počet seskoků v rámci AFF, není přemrštěná a docela často se setkávám s faktem,že žáci po AFF s 15ti seskoky umí mnohem víc, než někteří po ZV při 30ti seskocích. Ve finále pak ta cena vyjde na stejno.
Uvidíš,co ti bude vyhovovat. Každý to máme jinak a je jen na tobě, jakou cestou se rozhodneš jít držím palce!
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 21:43 Mě by zas asi spíš bavilo to prokousávání, a postupný pronikání do tajemství skákání, ale asi si nejdřív skočim 3x lano.
Re:Získání kategorie A - 03. 09. 2007 22:03 Nebo muzes zkusit IAFF, vyjde jen o neco malo draz nez tandem s kamerou a zjistis sam, jestli chces pokracovat dalsimi levely AFF nebo prerazenim do ZV.
AFF je progresivni metoda, ZV spis degresivni - nebot pri ZV jsou studenti casto pouze samouky a pak se musi chybne ziskane navyky pracne odnaucovat.
V povidkach vysel od SAVE moc hezky clanek - ta zenska si zkusila tandem, ZV a nakonec se rozhodla pro AFF - precti si to a pak uvidis.
O zadnem formulari pro lekare nic nevim, ale nez pujdes do vycviku (at uz jakehokoliv), budes vyplnovat nejspis nejakou prihlasku a kdyz jsem zacinala ja, tak kolonka pro razitko "schopen/neschopen seskoku padakem" byla primo na te prihlasce.
Re:Získání kategorie A - 04. 09. 2007 10:13 Já si myslím,že je to úplně jedno jak začneš a že je zbytečné přemýšlet nad cenou,protože pochybuji,že Tě uspokojí skončit kategorií A.Stejně do toho ty prachy potom budeš vrážet dál a až budeš mít v budoucnosti hromadu seskoků,těch pár ze začátku se v tom ztratí.
Re:Získání kategorie A - 04. 09. 2007 13:43 Pritomnost instruktoru u jednotlivych uloh AFF je jinak dobre videt videt v sekci videa, kde brzy pribudou i dalsi. (Premluvte Hanku) Nebo se nekdy prijdte podivat ve stredu do http://www.restauraceuhavrana.cz/ a videa z AFF vycviku Vam radi pustime.
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>